Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Pxs #98018 üzenetére

    a Yogat nem ismerem, de ez ránézésre T440 billentyűzet, azzal kb pariban van, a leütési út rövidebb, ez hamar szokható. amúgy menj be egy Media Marktba, ott meg tudod nyomogatni, de szerintem elégedett leszel vele.

    én a Trackpointot világ életemben utáltam, mondjuk egy szűk repülőgép ülésben jól tud jönni, amúgy nekem kényelmetlen és inkább útban van, mint hasznos. az Apple trackpad viszont ég és föld egy átlag Win gép trackpadjéhez képest, nagyon sok éve reszelgetik, egyedül ergonómiai szempontok miatt használok inkább egeret helyette, ha egyszer kipróbáltad, utána minden más vacak.

    akkuidőben, ha csak szövegszerkesztésre használod és nincs feltolva maxra a fényerő, simán meglehet ennyi üzemidő, viszont azt is fontos hozzátenni, hogy ha az adott alkalmazás nincs M1-re optimalizálva, akkor a Rosetta is bele tud harapni, de azért a szövegszerkesztés nem hiszem, hogy nagyon megterhelné. és amúgy így is majdnem annyit tudok vele Cities Skylinesal játszani, amennyit irodai melóval a T490 bír.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák