Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz quailstorm #2736 üzenetére

    A8 nem ellenőrizte szerveroldalon a kreditet azért, ott a kredit vásárlás volt ellenőrizve(érdekes módon mert kerülhető volt... a fiókon lévő szummát sosem követte nyomon ergo mintha nem is lett volna) de a kredittel való már nem ergo egy inapp lvl emulálással ha visszadobtad a googleplay és a szolgáltatás választ (Tudjuk szerintem mindketten melyik mosolygós szmájlis app tudja ezt.) a játék szépen jóváírta a kreditet.

    Voltunk haverokkal a GL Budapestnél körbevezetésen (Dragon Mania Legends-ért felelősek), a csapat 70% marketinges kb a maradék 30% osztozik a lvldesigner és a kódolókon. Katasztrófa volt szinte csak azt hallgattuk milyen szinten figyelnek a bálnáikra, a vásárlóikra, a free játékosaikra és, hogy mi alapján döntik el akár kézzel egy egy whale esetén is mit kapjon mit nyisson stb free palyerek esetén az akciós pakkok, eventek alatt miképp kalkulálnak azzal, hogy ha az előző event free palyer barát volt akkor a következő mennyire húzza ki a játékosokból a játékpénzt etc... :U :W

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák