Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    válasz Xerxész #1010 üzenetére

    SPOILER
    "E vérfiolák renedeltetéséről meglehetősen keveset tudunk, noha több tucatnyit sikerült összegyűjteni, amióta az Abstergo elkezdett dolgozni a megszerzésükön az 1980 -as évek végén. Napjainkig csak 3 olyan példányt találtunk, amelyek eredeti tartalma érintetlen volt, és ezek közül csak egy tartalmazott bizonyítottan az elődöktől származó DNS -t. Az Abstergo industries vezetősége jelezte, hogy továbbra is célja az Elődök DNS -éből, valamint - amenyiben lehetséges - az úgynevezett ,,mtokondriális Évánktól" származó minták felkutatása. Akármennyire is túlzásnak hangzik, szeretném kérni, hogy kutatóink szenteljenek kiemelt figyelmet a fiolák azonosításának, amennyiben rájuk bukkannának egy emlék visszajátszása során.

    Sajnos, mivel a DNS átlagos felezési ideje csak 500 év, azok a minták, amelyek koruk folytán valamelyik forráshoz tartozhatnak - vagyis legalább 80 000 évesek-, neme egyszerűséggel használhatatlanná bomlanak. Úgy véljük, hogy legalább 250 hasonlóan tartósított mintára és pokoli szerencsére lenne szükségünk egy teljes elődgenom szekventálásához... bár a valódi szám közelebb lehet az 500 -hoz."
    SPOILER vége

    Az ilyen szövegeket haverom "ergéhás" xboxán képernyőmentéssel lementettem, most rendezem sorba őket, és ha kell feltöltöm.

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák