Új hozzászólás Aktív témák

  • Liner

    aktív tag

    Ha valakinek "megvoolt" :) a kőszörny lent a sarokban délen elmondaná a részleteket? Természetesen Nightmareről beszélünk nehogy valaki idejöjjön osztani az észt aki normálon negyed órát fetrengett vele. AZ is beleértendő aki sparta ear herpval ment... Bár lehet én is kénytelen leszek megvárni. Mert a Minotaurust csontra megynomtam nightmaren ehhez komoly gondolkodásra van szükségem Artemis settel se egyszerü legalábbis Nekem Hanyagoltam a huntert mostanáig meg szerintem hanyagolni is fogom. Bár nem rossz..... Warrior valahogy még mindig behúz. Bár Artemissel levittem majdnem teljesen (negyed alá) Inkább úgy döntöttem egy 30x30x30 as hades lándzsával meg némi skillel elintézem. Szerintem nehéz... Ugye ha jól vettem le túzre immune méregre is. Hát tanulmányoznom kell a viselkedését a kis kedvesnek. Mondjuk az ilyen szintü egyensúlyeltéréseket nem értem a játékban. Direkt kipróbáltam egy jó kis verekedést ugy evárosba lehet szerintem legjobbakat.Jönnek a kakasok lakosok. A legnagyobb az volt amikkor méreg levitt 0 ra azt belémcsypett a bokorban gugolva egy kakas... :C
    Lényeg hogy 2 overpowert bir egy mercenary vagy olyan 20 15 20 szúrást. Vettem egy razer billentyüzetet de szereintem nehezebben fogom rajta megtalálni a, hossz ü valmin i-t mint a szörnyt megfektetni. Esetleg ha valakinek van hasonló? Természetesen magyar bill matricákat lestem de sajnos az vagy nem az y hely y van és nem hossz iBocs az offos végért.

    Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák