Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz #46129152 #15945 üzenetére

    Parkoló mód csak a gps modul meglétekor kapcsolható be. A sávelhagyó és az ütközés figyelmeztető az kicsit vicces. Én a tükör mögött a fekete pöttyöktől balra raktam fel, mert a pöttyös részen nem marad fent a fólia. Az a fél arasz balra tolódás pont arra jó, hogy a jó magyar utakon az útszéli kátyúk miatt ha a felező vonaltól egy arasz távolsára megyek a saját sávomban, akkor folyamatosan karattyol hogy elhagytam a sávot. Befejezi a mondatot, 10 mp szünet, és újra mondja folyamatosan. Nagyon idegesítő, kikapcsoltam.
    Crash warning: radaros a tempomatom, ha jönnek szembe és nem tudok rögtön előzni, akkor beáll az előttem menő mögé. A legkisebb távolságra van állítva, de oda is befér egy teherautó. Attól függetlenül, folyamatos követés esetén is mondogatja hogy autó van előtted. Ez talán nem 10 hanem 20 másodpercenként ismételget. Úgyhogy ez kikapcs.
    A felvételek 1 percenként daraboltak, nem lehet állítani. Egyrészt rezgés érzékeléskor 1 percet jelöl "emergency video"-nak, másrészt hasznos ha minél többször le van zárva. Vissza tudod nézni, talán még lép is a következő videóra? (Nem tudom, nem szoktam nézegetni, nem arra való hogy állandóan nézegessem, hanem ha baj van akkor meglegyen.)
    Ha útifilmet akarsz csinálni akkor akció kamerát vegyél, ne menetrögzítőt.
    A dashcam-nek az a lényege, hogy beszereled és elfelejted. Elindulsz - vesz, megállsz - nem vesz. Biztos hogy idegrázásom lenne ha mindig nekem kéne kapcsolgatni, az inkább akciókamerás gondolkodásmód.
    Gyújtásra kapcsoló tápot kell adni neki, és akkor tök automatikusan csinál mindent, rögzíti az utat, parkoló módba kapcsol, anélkül hogy egy ujjal is hozzá kellene érni.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák