Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz kisza25 #8026 üzenetére

    Az a baj a Mielével hogy már az sem ugyan az mint régen. Szomszédomnak volt egy 20 éves Miele szárító és mellette egy 20 éves mosó gép. 1x volt szervizelve mindegyik, egyébként csak mentek. Mi mást venne ezek után mint Miele. 2 év alatt 3x volt szervizben a mosógép, úgy hogy a gyerekek már kirepültek, fele annyit nem megy mint a régi. 700e felett volt az ára... Illetve a sok sötét zöld hülyeségnek köszönhetően már jóval kevesebb vizet használ = nem mos annyira szépen mint a régiek. Na most tartanak ott 2 év után hogy átkozzák magukat hogy újabbat vettek.

    A porszívónk is Miele most, és 3x kellett hozzá műanyag szir-szarokat rendelnem. Mondom ezt úgy hogy takarító cégünk van és legalább 20 féle porszívót használtam az elmúlt 5 évben, most is van 5 féle. Csak azért lett most a Miele a benti mert kicsi, állítva befér a szekrény mellé a többi meg nem. Nem rossz gép de nem is jobb mint egy sima Numatic Henry.

    Mosógép téma, magamnak én is 2 LG-t vettem, eddig nem volt velük semmi gond pedig kapják az ívet, heti 10-15 mosás mindig meg van, gyerekek, takarító cuccok, stb....

    Csendes, szépen mos, szíj nélküli direct drive motoros, 10 év garral. Szomszéd Mieléjének 1/3-ada árban de jobbnak érződik használat közben, szomszédnak is jobban tetszik mert hozzánk járt mikor az övét szerelték.

    Így nekem LG, de ha neked az vált be, azzal van jó tapasztalatod, miért keresnél mást?

    Nálunk 30-70% asszony javára a ruha, 10-90% az én javamra a munkás vagy kocsis cuccok mosása.

    Néha csalok mert ha nagy a baj, tele mind az 5 ruhás kosár, akkor mikor nincsenek itt gyorsan mosok kettőt, csak félig megszárítom majd aznap este el is rakom a szárogatóról, így nem kerülök bele a nagy katasztrófa körforgásba a 3 nősténnyel ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák