Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz ViZion #36001 üzenetére

    Felkeszultem en is, termeszetesen nekem is xar volt a kezdet. Az elso "fonokosdi" melomat akkor kaptam meg amikor 24 evesen jottem ki az egyetemsita padbol. Behivtak egy allasinterjura. minden rendben ment...jo benyomas volt. Aztan eltelt 2 het, semmi...na mondom akkor nem kellek nekik...maradok technikus egyenlore aztan majd csak lesz belolem mernok.
    A negyedik het elejen csong a telo, ha meg erdekel a melo akkor jojjek be a nagykutyaval elhablatyolni par dolgokat. Bementem, lampalaz, stressz, stb... (elvegre a Siemens - Romania cegrol van szo). Behivnak egy irodaba, ott harom kemeny tekintet. Bemutatkozom, ok mondjak hogy tudjak a nevemet, hiszen mar voltam naluk. Mondom igaz, de en nem tudom a nevuket...erre elmosolyodtak.
    Fel ora kerdez-felelek utan, felall az asztaltol a nagykutya, kozelebb jon hozzam es kb ezt mondja:

    " annak idejen az apam ugy tanitott meg uszni hogy magaval vitt egy kozeli tora, es bedobott a melyvizbe. Es megtanultam uszni. Most ezt fogom magaval is csinalni, bedobom a melyvizbe es elvalik hogy mernok lesz magabol vagy nem..." - picit rohogtem es meg is szeppentem, hiszen mar mernok voltam....2 hete allamvizsgaztam. Amikor kijottem fura volt hogy mindenki mosolyogva sok sikert kivant nekem. Ugy 2 hetre ra kezdtem a melot, fel kelett mondanom a masik meloban.

    Elso nap bemegyek, ram nez egy fura gyerek (fomernok)..megmutatja mit kell csinalnom....akkor jottem ra hogy en leszek a "PC-based Automation" - reszleg fonokje es volt ra 3 honapom hogy betanuljak az akkori majdnem nyugdijas fonoktol....kinszenvedes volt nekem...reghgel 6-tol sokszor ejfelig ultem az irodaba es vertem a fejemet a falba hogy keptelen vagyok erre a melora. Tul nagy falat nekem.....A kollegak azt saccoltak hogy max 2 honap amig birom...aztan vagy en megyek el vagy kirugnak.
    Hibat hibara halmoztam...az elso ket honapban semmi ertelmes mukodo dolgot nem tudtam megcsinalni.....xar volt, szeggyeltem is magamat. De lassan-lassan telt az ido es beletanultam...es maradtam. Nagyszeru volt a sikerelmeny!

    Ez a melo es az egyetemi evek alatt szerzett tapasztalat a masik melobol, aztan az egyetemen megtanult dolgok nyitottak ki a kaput nekem a CNC programozas, tervezes, szervizeles fele.

    Tehat, hidd el nekem en voltam sokkal rosszabb helyzetbe is...fel a fejjel es minden OK lesz. Bizom bened!

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák