Új hozzászólás Aktív témák

  • MrM94

    őstag

    válasz #81556480 #95047 üzenetére

    Te nízd meg a PHoebusom még nem jött le.nem volt ideje a faszinak kűdeni cska tegnap,és fostaliga futárszolgálattal küldte oszt a f#@szomat a hóba hogy majd holnap melóból rohangálhatok haza,mer máma nem gyütt még lefelíí.
    Alaplapi VS Xonar DGX.
    First things first, a mély az mély nem lábosdoboló mély van hanem az a szíp 30 35HZ ami szíjjelszakítja a fejedet,alig hallod de érzed hogy szédülsz tőle.Na ezt alaplapival felejtsed el barátom.
    Második észrevehető dolog hogy én eddig DGX nél MAAAX 36%ig tekertem winfosból mert utána jött anyám ordibálni,hogy nem tud kinn napozni mert idegesíti a zene és remeg a pala és az azbeszt tető...ablakok berezgéséről ne beszéljünk az előszobába.nem a szobámba...Most felnyomom 100%ra és van egy olyan érzésem h,hm zsír megy a zene.Nekem úgy tűnik,hogy tictábban is szól az éleseknél mélynél pedig tudja a hab valahogy sehogysejó alaplapival nekem akárhogy állítgatom,persze én a dgxet unixonarral használtam(módosított drájver)
    Na nemtom,van aki hallja a külömbséget van aki nem,de ha faszántosan beállítod magadnak sokkal szebb hangja van mint egy alaplapinak. hétezer forintot úgyis eliszol egy hónapba annyi befektetést szerintem megér...

    [ Szerkesztve ]

    Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák