Új hozzászólás Aktív témák

  • fpatrik17

    senior tag

    Sziasztok!

    Felhergeltem magam és ki fogom hajítani a polóim 2/3-át. Mindegyik nyúlik, bolyhosodik.(Eléggé látszik, hogy még a régi kafa AboutYou-s akciók során táraztam be fél év alatt vagy 20-30 db-bal)

    Érdeklődnék márkatippre és beszerzési forrás javaslatra a következők alapján:
    1. Sima, sallagmentes, basic egyszínű ár-érték arány bajnok polók,
    2. Ugyanilyen pólóingek
    - Ár: tekintve, hogy csak akciókban vásároltam eddig is mindenhonnan, illetve szeretek turiba járni és olcsón jó márkákat venni NEM pólóból (kabát, dzseki, pulcsi, nadrág), így darabonként max 5 ezer - pólóingből 10 ezer Ft-nál többet nem vagyok hajlandó erre a projectre szánni.
    - Alkat: magas sportosabb, 190/95.
    - Forma: a most divatos ejtett vállú bő fazonoktól kiráz a hideg, szóval azt hanyagolni kéne :D

    Biztos vagyok benne, hogy a fenti kritériumoknak létezik megfelelő vétel, csak nem tudom hol bújkál... Nem otthoni polónak szeretném őket, hanem olyanokat amit irodai napra vagy egy bőrdzsekivel makkossal se szégyen magamra ölteni.
    Be szeretnék tárazni legalább 10-15 darabbal típusonként, különböző basic színekben, de egyszerűen ötletem sincs, mert ipari hulladék minden amit rendelek mostanában. Drágán sz*rt pedig mocskosul útálok venni. Kaptam most névnapomra egy Hilfiger pólóinget, de szerintem ezek is valami átcímkézett Gildan cuccok már. Nem estem hasra tőle. :D

    Ami kizárva: H&M, Zara, és hasonlók mert mind kuka pár mosás után. Nyúlik, mállik (szárítógépet nem használok, max 40°C-on mosok, 800-as centrifugázással)
    Amiket próbáltam és hirtelen eszembe jut: CK, Levi's, G-Star, Hollister, Superdry, Tom Tailor, Only & Sons. Ezekből talán a Superdry bírta legtovább meg még a Hollister úgy ahogy. Többi kuka.

    Please help. :R

    • Honor Magic5 Pro •

Új hozzászólás Aktív témák