Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz gyerpi #14472 üzenetére

    Ez érdekes lesz.. Bár igaz azon csodálkoztam hogy miért háborodtak fel olyan sokan ez ellen, hiszen ez csak egy komolyabb "szűrő", nemúgy mint a starforce annó.. Igaz nehezebb lesz tört gaméval normális szerót találni, dehát ez mindíg benne van a "warez" pakliban. Aki komolyabban foglalkozik a gaméval, az valahogy beszerzi eredetiben, aki meg nem tartja annyira nagy számnak, kicsit húzza a száját, és felmegy egy remélhetőleg "mentes :)" szerverre.

    Egyik fórumon egy csávó tökre személyes támadásnak vette a dolgot, és mindenképp az anyagi oldaláról közelítette a témát: hogy van más helye annak a pénznek amit a gaméra költene, meg nem engedheti meg, meg kizsákmányolás. Ennek a csávónak 1240X1024-ben full maxon 120 fps-el ment a game.. Lehet hogy képmutatás: á nemhiszem..

    Bár az a gyanúm, hogy eleinte ijesztegetnek mindenfélével a pb-sek, de szerintem van olyan jó a game, hogy a természet utat tör magának, és a nemeredi játékkal rendelkezőknek sem kell aggódniuk/fikázniuk. Egyenlőre kiváncsi vagyok mi fog ebből kisűlni: talán a pb úgy végezné a dolgát, ahogyan azt soksok évvel ezelőtt eltervezték, de nemkicsit kételkedek ebben még egyenlőre..

Új hozzászólás Aktív témák