Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    Sziasztok, hát én úgy vok a játékkal már egy jó ideje hogy van pár hibája... pl a HC-t azért bírom mert nem kell kur... sok golyót belelőni egy emberbe, hogy meghaljon tehát reálisabb, viszont az meg nagy baromság hogy kp-val meg scorpionnal map egyik végéről a másikba lő és meghalsz, sokszor kp-val egy golyó :U szóval vmi olyan mod kéne ami a kettő között van (sima és HC)
    Meg a fejesek az a másik, anno azt hallottam a játékról hogy részletesebben lesz kidolgozva a sebzés mint 2-ben, hát nemtudom de sokszor van az hogy fejére célzok és rálövök megsebzem és utána elfut.... :( cod2-ben legalább ha fejére céloztál egy golyó és meghal, legyen az hogy ha te veszed észre előbb akkor ő haljon már meg ne te!
    Ezektől a dolgoktól néha elviselhetetlen lesz számomra a játék, meg a beszólások persze (magyar színvonal), egyszer volt olyan hogy a crash mapon a tetőről leugrik gyerek én meg megyek be házba és fejes a gyerek ugrás közbe, azt se tudta hol van, mondom ez mi volt beírja skill, erre inkább nem írtam semmit az egész úgy ahogy van nevetséges.

Új hozzászólás Aktív témák