Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz LamaCube #19499 üzenetére

    Először válaszolok erre: "Cod 4 -re visszatérve mi különbség van a 125 250 333 fps beállításokon vagy a lényeg,hogy fixálva legyenek és ne ugráljon össze-vissza?"

    Hát röviden: Sokminden.:D Olyan mintha az eseménytered gyorsulna, nagyobbat tudsz ugrani. Megszűnik teljesen az olyan jelenség hogy nem ad be egy lövést, ami sokszor az fps lag miatt van. Pl rárántasz valakire snipeal és pont a bal szélső pixelt lövöd meg, ezt kisebb fpsen nem adná, be de itt olyan gyorsan reagál a cucc hogy beadja. A mozgást is megváltoztatja én úgy vettem észre. Pl egyik haverom aki 333al tolja, ugrik egyet, elkezd sprintelni és csak 2sec után kezded el hallani hogy fut. Meg olyan érzésed van mintha gyorsabban is futna.
    A fix fps a játék változatlan folyamatossága miatt fontos, a változó sebességből adódhat megint az hogy valami lövést nem ad be. Plusz régi codoknál az ugrásbónuszok csak pont ezeknél a fix fpsszámoknál jött elő. Ezt nem tudom hogy itt is így van e, de vlszeg igen.

    Egyébként pedig az arcoskodást a részedről arra értettem, hogy azt hiszed legyőznéd alap cfg-vel azokat akik high körüli szinten játszanak, pedig te magad mondod hogy csak funwarokat játszol, ami jó szívvel is csak low+. A különbség óriási, remélem ezt sejted.:) Esélyed nem lenne, akármilyen egyező feltételek mellett sem. Az hogy mi a véleményed a cfg-ről az teljesen más kérdés, mint az hogy jogosan oltod e azokat akik használják.
    Elmondom neked, hogy én sem szeretem a grafikát így, meg ezt a sok cfg-s moddolós hülyeséget, de mivel én manapság high szinten warozok, és nekem a fő élvezet a győzelem illetve pub szervereken hogy szétalázzak mindenkit, ezért nekem max fps kell, minden zavaró tényező nélkül. Ráadásul high szinten ez alapvető, mindenki használja és hátrányban lennék ha én nem tenném. Tehát high szinten kb ez a beugró. Ezzel te az egész komoly Cod coomunityt próbálod oltani hogy cfgnoobozol csak fel sem fogod hogy miről beszélsz. Ezen a szinten mindenki leszarja hogyan néz ki a játék, a lényeg hogy koncentrálni tudj, hozd a fragedet, működjön a taktik, és meglegyenek a körök. És nincs benne semmi unfairség amit Ti itt hangoztattok ugyanis elmondom mégegyszer: ezen a szinten mindenki profi cfgket használ tehát totálisan ki van egyenlítve a verseny és kénytelen vagy skillből hozni. Mi a fenét nem értetek ezen?

    Amikor én felmegyek pubolni, akkor lehet hogy előnyben vagyok a sok átlagemberrel szemben cfg miatt, de ha kikapcsolnám a cfgmet akkor is szétaláznék mindenkit, és néha meg is teszem mert szeretek rácsodálkozni hogy ennek a Codnak van grafikája is.:D

    Szóval erről ennyit.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák