Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz pr1mzejEE #19519 üzenetére

    Igen ezt tudom,de azt nem állítják,hogy csak 5m-ig legyen fű meg super mario grafika legyen.Természetes,hogy a fényerő,hang, text szűrők, egér érzékenységet saját játékukhoz állítják.
    Én azokról a versenyekről írtam ahol a gépek adottak az egeret egérpadot max klaviatúrát viszed nem a műv.házakban összedobott partykról.
    [link] pl. ez 1 rangos verseny volt.Nem hiszem,hogy bármi fps növelése meg stb. cfg-k lettek volna használva mivel adottak voltak a gépek.
    Ajánlom a cb-oldalát--"Minden program vagy fájl, még a kicserélt vagy új fájl-ok is, melyek megváltoztatják a játékot vagy új funkciókat adnak hozzá, illetve bármilyen módon kapcsolatban állnak a játékkal, szigorúan tiltottak. A játék alap fájljainak módosított verziói mindig tilosak, tekintet nélkül arra, mire valók. Bármilyen tiltott program vagy fájl használata meccs alatt forfeit vereséghez vezet, vagy súlyosabb esetekben törléshez és eltiltáshoz a ClanBase-ről.
    Azok a programok, melyek semmilyen módon nem állnak kapcsolatban a játékkal, engedélyezettek, még ha a játékkal egyidejűleg futnak is. Ilyenek például a hang kommunikációs programok.
    Bármilyen script (beleértve a gránát scrtipteket is) vagy bind, amely javít a játékon, NEM lehet jelen a játékos configjában, amíg hivatalos ClanBase meccsen játszik. Ez nem lesz tolerálva és forfeit vereséghez vezet.
    Szerintem se ragozzuk tovább.
    pr1mzejEE-ebben is van valami :C

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák