Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz SystemRoot #19667 üzenetére

    [link]
    ez egy cb-meccs én itt látok füvet és ,hogy fűböl is csipázik bár gondolom ,akkor ez nem promodban tolja vagy ez is egy low csipás.
    [link]-itt se láttam rossz grafikát.
    lehet én értettem félre ,akkor a promod az az,hogy az olyan modban lehet használni ezeket a butításokat és az szabályos?vagy nincs olyan videó ahol azt látom amit a high lát?
    [link]-ez egy csipás videó
    Valaki linkeljen már egy videót ahol nem látok füvet meg falfirkát meg mittudom én miket,mert tényleg nem vágom a promodot mit takar én azt hittem,hogy ki vannak véve a perkek a gl meg a többi hülyeség azt kész.Van 1-2 alap fegyó azt jó napot.
    Attila14-semmi gond,hogy ezt mondod. Én azt nem értem miért nem lehet úgy játszani profin ahogy van miért kell szétmoddolni meg egyedi cfg-ket csinálni. Ezt szerettem volna megérteni eddig is ,de a válasz mindig ilyen volt mint a tiéd nem vitatkozom ,mert "fogalmad sincs miről beszélsz" stb.Légyszíves ,akkor írd le miért van így és miért kellett ez és mi mit takar,mert az ,hogy egyedi cfg-t csinál saját magának az ő beállításaival az a legjobb.Nekem meg az alap a legjobb,mert nekem az a jó,de mégis hátrányt szenvedek és maradjak pubon meg stb. ,hogy esélyem legyen mindeggy milyen a skillem alapból követnem kell azt amit a kissebbség diktál.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák