Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz Sirandrish #20492 üzenetére

    "az ellen is pro..igen..pro..és? akkor maradhatna minden ugyanaz nem? az ellenek se lenne fix-e és nekem se..."

    nem érted amit mondok, nem az ellen csipa miatt kell feltápolni a csipát, hanem az ellen AK-sok miatt.
    ak 47el két lövéstől meghalsz. és ezen a szinten úgy kiszednek kilóméterekről seperc alatt mint az állat. nézd meg beastert eSubától hogy miként lő ak-val. kegyetlen gyilkos. és hogy ezek ellen tényleg kiemelkedjen a csipás szerepe, kellett a fix + jobb unscoped. nem kell hogy tetszen, de azért elfogadhatnád hogy nem lámaságról van szó.

    "felmegyek az eSuba szerverére és milesz?
    összesen 20waron ha csipáztam(mindemelett vagy 1000waron gépfegyoztam)..ott is max egy oldalt..vagy támadót vagy védőt...tök hülyeség ezis...
    "

    nem értem most ezzel mit akarsz mondani. az lesz hogy nem fog jól menni csipával az eSuba ffa szerverén. szarrá fognak lőni akval, és örülsz ha pozitív statod van. szóval belátnád hogy egyáltalán nincs overpowerelve a snipa. persze lehet elősnek lenni csipával ezeken a szervereken, én is voltam már első, de általában soha nem sokkal, és olyankor ak-val valaszeg még jobb lettem volna. és ez itt a mondanivaló lényege.

    a cfg-nek ehhez semmi köze.

    az hogy cod2-re hajaz az természetes. sztem jobb így, skillesebb a játék, és mivel ez már a verseny része a játéknak, ezért ez is a cél. hogy minél kevesebb lol legyen, és minél inkább az számítson és az nyerjen aki a skillesebb.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák