Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi Csabi

    tag

    válasz marec1122 #28996 üzenetére

    Én csupán elmeséltem mit láttam :) és mivel szólt a zene nem halottam semmit. Ennyivel el is intéztem a dolgot: Ahhhaaa mondom, jó-jó a rutin meg az évek. Occse meg egy huszáros mozdulattal lebannolt :D

    Tudod, mi akik már elég hosszú ideje csináljuk már nem hiszünk a mesékben, sem csodákban. A napi több 10-20 csaló (plusz a sok privátos kis janigyerek, anyuci apuci kis kedvence) elveszi az ember életkedvét is, nem beszélve a rászánt időről, míg átnézek több száz pb shotot, pláne ha nem volt rá időm és a nap végére a nyakamba szakad több ezer, plusz hogy aznap épp hányan próbáltak rcon-t törni, kik floodolnak ésatöbbi, hát csinálja az akinek 7 anyja van.

    Már jó párszor leakartam állítani a fenébe az egész hóbelebancot, semmi értelme bármit is csinálni ennek a magyar közösségnek, az intelligencia a hozzáállás a kultúra, mind-mind konvergál a nullához... Már próbáltam csinálni chat szűrőt is, a kritikán aluli kis 12 éves nokedlik kirohanásai ellen, de ehhez nincs erőforrásom, csak ezért nem fog menni éjjel nappal egy gép és nem fogom fizetni utána a villanyszámlát sem.

    Arról nem is beszélve, hogy pl a ClanCore is próbálkozik, de a sok kis takony ott rúg beléjük ahol csak lehet. Kezdve ott hogy ha épp úgy döntenek, hogy rendeznek egy kupát valakiknek az a legjobb elfoglaltságuk, hogy ellehetetlenítik a kupa szerverek használatát (pl. rcon flood) és ha tudják még fel is törik őket, mint ahogy volt is rá példa. Kicsit vicces volt úgy kupát rendezni, hogy nekem kellett floodolnom az rcont ahhoz, hogy egy nyamvatt mapot tudjunk váltani.(a szerver egyszerre csak egy parancsot tud fogadni, ha én gyakrabban küldöm a parancsokat, mint a janigyerek, akkor az ő kérései nem érik el a szervert és még a sz@ros programja is lehal, ergó ha mapot kell váltani csak leállítom a programomat és van kb ~1 másodpercünk mapot váltani, mielőtt a nyomorult janigyerek programja újraindul --> aki érti érti, aki nem az nem)

    Lehet rám haragudni, ez van.

    * * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *

Új hozzászólás Aktív témák