Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    SipiBcs:

    Kipróbálom, amit mondtál, bár szerintem nem azzal lesz a gond, mert régebben nem fordult ez elő. Amióta új net van azóta ilyen. 50-es ping, 50mbit-es net és mégis így laggolok..

    Balinov:

    Igazából ez csak pub, itt jönnek, mint az oroszok és lövök mindenre, ami mozog. Én ilyenkor átszellemülök kb és nem látok nem hallok csak érzem a dolgokat és néha egész szép lövéseim vannak. Amúgy középen vannak a kis célkereszt rovátkák, amik jócskán megkönnyítik a célzást szerintem. Arra koncentrál az ember, akkor már nem random lövi a dolgokat, hanem van mihez viszonyítania.

    david0324:

    Mindenféleképp jó lenne, de én pl egy 5850-re gondoltam, ami nekem anno volt. Azzal csak füstben ment le az fps 250 alá Fullhd-ban, igaz nem volt AA. De pl azzal a vga-val is lement helyeken 290-re. Átlagban 500-700 fps-t produkált. Ha engem kérdezel én néznék teszteket és az alapján döntenék, most így hirtelen nem tudom melyik lenne a jobb vétel, hülyeséget meg persze nem akarok mondani, bár valszeg kijavítanának:D

    A cfg-hez meg annyit fűznék, hogy furán hangzik, de engem zavar a csili-vili graff. Régebben szar gépem volt nagyon, akkor hozzászoktam ahhoz, hogy minden butítást ami csak létezik valahogy a cfg-be erőszakoljam, de még így is mondjuk 70 fps-em volt 640x840-ban, minden lowon.
    Aztán mikor meglett az új gép 250 fps 1440x900-ban kb olyan volt, mintha más játékkal játszanék, így érthető módon nekem ez adta/adja az élvezetet. Nem azért játszom így, hogy előnyöm legyen belőle, szimplán csak jobban tetszik.. De pl a yitch féle configra nincs szükségem, ezért fel sem rakom, mert az már elég csúnya lehet..

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák