Új hozzászólás Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    válasz ent #3375 üzenetére

    na!

    m4hez: mivel kicsi a sebzése ezért egy stopping power alap hozzá (ak-nál a nagy sebzés miatt egy lövésgyorsítás ajánlott), meg én a martyrdomot szoktam használni mindig mert a gránát elég soxor bejön (mikor megkapod a desertet akkor jöhet a last stand is, a desert 2-3 lövésből öl). én mindig az acog skopot használom mert távolra is jól tudok így lőni, sztem jobb mint a red dot, habár a red dot meg közelre jobb, de én szeretek snipolni :) spéci gránátból jó a 3x-os frag gránát megtámogatva egy nagyonn gránátrobbanás perkkel, elég hatásos :K

    nagygéppityuból sztem mindegy melyiket használod szinte mindhárom tök egyforma. én a saw-ot használom acog skoppal (én marha gépágyúval is snipolok :DD ) meg stopping powerrel + martyrdom vagy last stand, mikor mihez van kedvem.

    g36c igen jó fegyó.
    én a g36-ig ak-val mentem. a legjobb fegyó sztem a g36-ig. ak-ra acog skóp meg lövésgyorsítás és megállíthatatlan vagyok. g36 csak annyival jobb hogy pontosabb picit.

    távcsövesre mehet a stopping power hogy "ván sát ván kill" legyen :D
    plusz kell a földre rakható mozgásérzékelős bomba perkbe mert így ha nem is robban fel az ellenfél hallod hogy jön és fel tudsz készülni, deserttel elég soxor leszedem ha feljönnek a snipolós helyemre.

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák