Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz SRII #34008 üzenetére

    Bevált megoldás:
    Ha nincs pénzed és az egyik társadnak annyi van, hogy dobni is tud, akkor szólsz neki. Konkrétan: a nevén szólítod, mondod, hogy milyen fegyvert szeretnél, majd leguggolsz, hogy megtaláljon! Pl: "Józsi, tudsz dobni egy kalát?" közben guggolsz.
    Ha nincs pénzed, és több társadnak is van elég lóvéja, hogy dobjon, akkor két megoldás van:
    1: pontosan úgy, mint ha csak egy társadnak van meg. Tehát néven szólítás, fegyver megnevezés és guggolás.
    2: ha a társaidra bízod, melyikük dobjon, akkor egy kicsit bonyolultabb az ügy: megnevezed, milyen fegyvert szeretnél, és leguggolsz. Pl: "Tudtok dobni egy wépét?" közben guggolsz. Erre amelyik társad először felel, ő dob! Ez nagyon fontos, mert ha előbb vásárol, aztán szól, akkor vehettek véletlenül túl sok fegyvert, ami nagy gond. Tehát a menete: "Tudtok dobni egy kalát?" és guggolsz. Józsi válaszol, "én dobok", vár 1secet a biztonság kedvéért, nehogy valaki mégis vegyen, majd vásárol és dob.

    Én speciel úgy szoktam, hogy amikor én dobok, akkor magamnak csak az utsó sec-ben vásárolok, hogy így kerüljem el tutira a dupla dobást.

    Ezenkívül a fegyver megnevezés adott esetben elhagyható, ha magától értetődő mindannyiótok számára, hogy a fegyver az a kala/m4 páros valamelyike. Mi így használjuk, a fegyver nevét csak akkor mondjuk, ha az nem kala vagy m4, illetve akkor, ha többen is tudnak m4-et dobni és fontos számunkra, hogy m4a1-et vagy m4a4-et kapunk.

    Összefoglalva:
    Ha neked kell fegyó: ne felejtsd el, hogy kitől kéred, és guggolj!
    Ha te dobsz: először szólsz, hogy "én dobok!", aztán dobsz csak!

Új hozzászólás Aktív témák