Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    No én is elérkeztem a szezon végére, úgy érzem elértem mindent amit szerettem volna, volt t100 dungi, megvolt soloban minden boss, ami gear kellett az megvolt. A build volt ami bevonzott a szezonba (ball sorci), mert úgy volt nem indulok mivel az előző szezonban siralmas volt a d4 állapota ott hagytam is a csudába.
    De azt kell mondanom nagyon pozitív irányba változott a game, a designerek felismertek egy csomó olyan dolgot amit idáig nem. Pl. meglévő renown kiterjesztése szezonra is (nálam pl dealbreaker lett volna ha újra ugyanazokat a hülyeségeket kell végigvinni újra), az endgame ürességét is sikerült tompítani a gearezés széthúzásával és a boss alapanyagok fába rendezésével, gyors fejlődés a szezonos területeken, egyéb qol-ek. Szóval jó az irány így már érdemes lesz a következő szezonra is számítani nem kell feltétlenül elásni a játékot.
    Nyilván van még mit tenni, még mindig gáz az endgame-ben 1-1 NM dungi után a sok rare átnézése és bezúzása. Kellene egy itemfilter ami autobezúzza az olyanokat amiken nincs az a stat ami neked kell. Illetve bőven lenne még skilleken is fejleszteni. POE-ban a blade vortex és a ball sorci között tudok párhuzamot vonni, ott lehet pontokat tenni a skill durationra, a d4-ben túl gyorsan lepörög a ball, ha bővebb lenne a skillfa/paragon fa akkor ezen lehetne javítani.
    Streamerek panaszkodtak hogy túl könnyű a játék én ezt nem osztom. Egy classic arpg-ben egy jó endgame build mindent kell vigyen. Egy classic arpg nem egy dodgefest mint pl a lost ark bossolás ahol betanulod a fightot mint a könyvet és ugrálsz amikor kell. Itt a gear fejlesztése kell, hogy elvigyen a legvégéig. Egy jól felépített build a game designerek részéről élvezetes és kielégítő játékmenetet ad, nem pedig frusztrálót.
    Egy szó mint száz én már eltemettem a D4-et, de most szezon indulás után véletlenül szembejött egy videó a ball sorciról, és utána ránéztem a patch notes-ra és kellemesen csalódtam. Hajrá Blizz :)
    ps: nerfeljék nyugodtan a ball sorcit kövi szezonra, de kérünk egy másik hasonló über single és aoe damageos és tankos karit és jönni fognak a játékosok vissza.

    fred

Új hozzászólás Aktív témák