Új hozzászólás Aktív témák

  • xyzikeee

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretném kikérni a tapasztaltabbak tanácsát az Ultimate Team online részét illetően.

    Jelenleg ezzel a csapattal rendelkezem:
    [kép]

    A problémám az, hogy vízilabda mérkőzéseket játszom, gyakran meccsenként 10 gól születik. A leggyakrabban születő eredmények: 3-2, 5-5, 6-4, 4-3 stb

    Általában tudok 3 vagy több gólt lőni, csakhogy ugyan ennyit kapok is, gyakorlatilag középkezdés után a sok nyomorult végig szlalomozik és gól.

    Tehát a védekezésem nincs rendben. Ez tény. Gyakran próbálok rosszkor szerelni a "körrel", ekkor megtorpan a védő és elfut a támadó.
    A másik amit egyszerűen képtelen vagyok levédekezni az az, amikor az ellenfél forgolódik. 2x megfordul a tengelye körül a labdával és máris elvesztettem....
    Ezeket hogy lehet orvosolni?

    A formációban nem vagyok biztos, itt a fórumon meg neten is egészen más felállásokat látok amit használnak az emberek.

    A 4-3-3 első ránézésre azért tűnik jónak, mert támadó focit tudok játszani 2 szélsővel, akik a védelmet a széleken megbontva tudnak rohamozni.

    A középpályám előrefelé nagyon erős, hátrafelé viszont gyakran átrohannak rajtam.
    Ezért is vettem tegnap Tonalit, hátha ad egy kis stabilitást a csapatnak, de annyira nem meggyőző a védelmem így sem. Előtte Ødegaard volt a 3. középpályás CAM ban. Ezért gondoltam hogy 3 védekezni nem tudó középpályás mellett nem is várhatok mást mint instabil védelmet.

    Anno kb a Fifa 13-15 körül, tudtam kontrollálni a játékot, birtokolni a labdát és okosan felépíteni a támadásokat. Most ha megpróbálok labdát tartani, kb az 5. passz nem sikerül és elrohan az ellenfél.

    A játék Custom tactics részéhez nem értek, elkezdtem próbálgatni, de nagy segítség lenne ha valaki aki tapasztalt ebben, segítene nekem.

    Más meglátást, tanácsot is elfogadok, mert elég idegesitő az, hogy a Rivals 7-be is kínkeservesen jutok fel, mert hiába veztek 2-0 ra, fordít az ellenfél.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák