Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    válasz lajosx #2532 üzenetére

    Szia! Ha rivers of blood-ot használsz, a corpse plier skillt valószínűleg előszeretettel fogod spammelni, tehát mind-re feltétlenül kellenek pontok! Nem baj, ha nincs 50 se a dex se az arcane, akkor is felszeletelsz bármit.
    Az arcane-nak 45-nél van egy nagyobb soft cap-je, afölött a vérzés csak keveset nő. A sebzés miatt persze érdemes az arcane-t is 99-re, vagy legalább 80-ra növelni, de ez csak egy nagyon hosszú távú cél.
    Rövid távon 40-60 vigor, 30-40 mind, 30-40 endurance, (szerintem 25 faith), és 40-80 dex, arcane a cél. A 25 faith meglepően hasznos tud lenni, pláne ha megszerzed az arcane alapú sealt.
    Én így fejlődtem, és idáig csak egy ellenfél típust találtam, ami gondot okozott: a crucible knight-ot. Azt végül csak távolsági varázslatokkal tudtam megölni (áldassék a 25-ös faith).
    A demigodok elsőre vagy másodikra lementek ezzel a builddel. Maleniát első nekifutásra felszeleteltem. Semmi trükk, semmi taktika: mimic, river of blood, vérgőzfürdő!
    Ja, a banished knight a másik, ami nehéz volt, de az meg Bloodhound's fang-gal triviális. (Úgyhogy 18-as erő is hasznos.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák