Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyi.mTs

    addikt

    Köszi Bad Pritt, végül így csináltam.
    Sikerült végigvinnem a játékot (PS5-ön) és a ps plus mentés visszatöltéseknek köszönhetően (automatikus mentés szinkronizáció kikapcsolva) egy végigjátszásból meglett a platina is a 3 szükséges ending-gel. Végül 169-es szinten vertem le az utolsó boss-t, amihez 159 óra kellett.

    Samurájjal kezdtem. Pajzs és uchigatana-vál mentem és fejlődtem, majd miután meglett a nagakiba duálba is folytattam. Dex típusra gyúrtam, faith-re, arcan-ra és intelligence-re csak annyi ment, ami az fegyverekhez, páncélokhoz és incantations-ökhöz kellett. Bár őszintén megvallva, legtöbbször dualba inkább a boss-ok ellen harcoltam, ott nem hiányzott a pajzs, míg sima moboknál elég sokszor elkelt. Mimic ash megszerzéséig nem is használtam szellemeket, csak az elején kipróbáltam. Utána meg ezt.
    Sokszor véletlenek köszönhetően lettek meg dolgok: Rannitól a szellem csengő, mert este értem oda. A ló, mert jó grace-hez mentem, stb.
    A legnagyobb fegyver csalódásom Hand of Malenia volt. Erre "vágytam" a kasztom és játékstílusom miatt, de miután meglett és felhúztam +10-re, inkább visszaváltottam nagakiba+25-re.

    Van valamilyen előnye/hátránya bármelyik endingnek, akár folytatom, akár NG+-ba lépek?

    NG+-ba mik tűnnek el? Gondolom a kulcsok, kulcs-medállok, grace-ek, térképek, megoldott fejtörők. Fegyvereim, spell-jeim, ital keverék összetevőim megmaradnak?
    NG+-ba erősebbek lesznek az ellenfelek és több hp-juk lesz? Mit érdemes még tudni róla?

    Ha el akarok kezdeni pvp-zni, akkor inkább folytassam a játékot vagy mehet NG+-ba is? Bár utóbbinál jó pár terület még felfedezetlen lesz.

Új hozzászólás Aktív témák