Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz persil #6086 üzenetére

    Az ilyen "50X futottam neki", meg "napokon keresztül próbáltam legyőzni egy adott bosst" kommentek kapcsán bennem mindig egy dolog merül fel: sokan ezt úgy teszik, hogy közben nem hajlandók változtatni a stílusukon, felfogásukon, hanem fafejjel full ugyanazt az elbukott harcot játsszák le újra meg újra. Egészen addig csinálják így, amíg már tényleg reflexből megy minden és mint egy záróvizsga előtti bemagolásnál, amiből másnapra már semmire nem emlékszel, szimplán egy hirtelen túlgyakorlás következtében csinálják meg végül az encountert önkívületi állapotban, nem pedig azért mert hideg fejjel megértették a taktikáját vagy hogy mit kéne csinálni.

    Biztos vagyok benne, hogy ilyesmi lehet emögött, mert nem normális dolog az, hogy 50X-100X megy neki valaki, legjobb tudása szerint bármilyen dark souls ellenfélnek és még úgy sem sikerül neki. Ha visszagondolok nekem a legdurvább souls bossaim Orphan of Kos volt a BB-ből, Twin Princess a DS3-ból és ha a Sekirot még idevesszük akkor annak a végső 4 fázisú Isshin elleni küzdelme. Én ezekkel szenvedtem magasan a legtöbbet, de még így is egy nap leforgása alatt kb 20-25. prbálkozásra már le tudtam győzni őket. Isshin volt talán a legdurvább, arra aludnom is kellett egyet, mert délután kezdtem és estére sem tudtam befejezni, de másnap reggel már meglett. És ezek a legdurvább bossaim voltak, minden egyéb ilyen 1-10 try között meglett kb egy óra leforgása alatt bármelyik részben.

    Nem azért írtam most ezt, hogy fényezzem magam vagy bármi, a mondandóm az, hogy ha valami nem megy akkor érdemes taktikát változtatni, nem pedig lejátszani ugyanazokat a köröket sokadik alkalommal is.

Új hozzászólás Aktív témák