Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    The Dark Knight Rises

    Spoileres! (de úgyis látta már mindenki)

    Ne ebből kellett volna kivágni úgy jó 30-40 percet (nem a Cloud Atlasból ;] ). A történet sok helyen annyira logikátlan és bugyuta, hogy az már fájt, mintha szándékosan nyújtották volna. Nolan valószínűleg azt gondolta, hogy a mindenből nagyobb, több, durvább most akkor hú de jó lesz, de nem lett az.

    A szokásos Nolan stábot felsorakoztatták, + hozzácsaptak még pár sorozatos arcot, csihi-puhi, Bane bácsitól be kell szarni, annyira durva, azzal a pár emberrel az elején, egy egész metropolisznyi rendőr fosik tőle, elzár párat, nincs is több, senki, sehol, hetekig ülünk, oszt' maj' lesz valami. :DDD

    Batman és Macskanő az elején még menekülnek Bane és pár db fegyveres elől a Batplane-nel, és mivel egy bazi nagy páncélozott szarban ülnek inkább elrepülnek a főgenya elől, biztos a gépen nem volt a 224 fegyver közül egy sem aktiválva, nem tudták volna egy pillanat alatt lelőni Bane bácsit.

    Később Bane elkapja, aztán majd hú de megkínozza a Brucet, de előtte még elintéz pár dolgot, aztán majd ha "Gotham is ashes", akkor majd visszanéz, de addig is hagyja, hogy Bruce a börtönben kigyúrja magát fegyencedzéssel és kimásszon a lyukból, mert ha már egy szaros kölyöknek is sikerült, akkor neki miért ne menne, ha egyszer pár napja/hete még szarrá törték mindenét, járni alig tudott, a börtönben a "kuruzsló" biztos adott neki finom kajákat meg jó sok szteroidot, hogy felépüljön ;] Addig Bane rá sem néz, de még egy őr sem figyeli, hogy "nézd má' Béla, ez ott gyúr bammeg!" ;]

    Kamion köröz a városban, senkit nem érdekel, majd lesz valami. A végén a kis srácokat küldi a Robin Blake, hogy szóljatok már mindenkinek, mert a bomba mindjárt felrobban, de tutira!

    Batman és Bane bunyóznak egyet a harcmező közepén, ahol a sok statiszta bohóckodik, elég komikusan nézett ki, de mindegy. :) A csavar viszont tetszett, hogy a mesternek nem fia volt, hanem lánya. Ez viszont tényleg tetszett! :)

    Iskolabusszal menekül a Robin meg egy marék gyerek, de hova lettek az emberek? Hol a többi városlakó? Mindjárt robban a bomba! Batman repül a városban és ahogy az Avengersben, itt is látjuk a várost felülről, de olyan steril az egész metropolisz, hogy egy lélek, egy jármű sincs sehol (na jó, talán egy pár itt-ott, de ugye mocskosul soknak kellene lennie egy ekkora városban).

    Más dolgokra már ki sem térek. Most tisztázom, ezt nem fikázásnak szántam. Csak szerintem ez a történet eléggé el lett baszarintva. Az egész "Bane elkapja Brucet, az meg a börtönben gyúr" marhaság nem kellett volna, vagy legalábbis nem így kellett volna. Meg nem kellett volna ennyire túlzásba vinni Bane karakterét, nem volt ő ennyire nagy valaki, erőltetett lett. Továbbá mint karakter, Selina nagyon jó volt, de Macskanőnek már kevésbé.

    A rendezés egyébként többnyire rendben volt (bár vágtam volna belőle bőven), a színészek is jók voltak, látvány is, a zene meg Hans Zimmer, ugye. A legvége is kifejezetten tetszett (bár sejteni lehetett), úgyhogy a lezárással elégedett vagyok.

    Elszórakoztatott, de újranézni valószínűleg nem (mostanában) fogom. Kb. 6/10 (jobb történettel és/vagy vágással jobbat kapott volna).

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák