Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    Sziasztok,

    Jelenleg egy Musiland 04 MX-et használok otthoni DAC-ként, viszont tetszik a TinHifi P1 planár iem-e, ami elvileg eléggé erőigényes kis cucc, ezért gondolkodtam, hogy esetleg beruháznék egy Topping NX4-be.

    A kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki le tudná írni nagy vonalakban, hogy a Topping hangképe miben és mennyire más, mint a Musiland? Illetve előrelépést jelentene-e a váltás? (hangban, erőben)

    Amit preferálok hangzásban: minél több részlet és szeparáció, a tér szélessége annyira nem érdekel. Hangképre a semleges vagy enyhe kiemelés (V vagy közép), ami tetszik. (musilandben picit sok a mély számomra, de hangfalon ez ugyebár orvosolható könnyedén :) Amit preferálok hangzásban: minél több részlet és szeparáció, a tér szélessége annyira nem érdekel. Hangképre (amennyiben ez számít) a semleges(ebb) vagy enyhe kiemelés (V vagy közép), ami tetszik. (musilandben picit sok a mély számomra, de hangfalon ez ugyebár orvosolható könnyedén :) )

    Illetve lenne-e más, amin érdemes elgondolkodnom a Topping NX4 árkategóriájában? Elsősorban PC-re kötve DAC-ként, de néha DAP-hoz AMP-ként is használnám.

    Előre is köszi az infókat/segítséget :R

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák