Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Shiro #10788 üzenetére

    Ma egész nap Genshineztem, kicsit elszaladt velem a ló :D Majdnem befejeztem az eventet ahogy lehetett, Ayato küldijét nem csináltam még meg úgyhogy a legvége hiányzik.

    A fő questline-ja az eventnek olyan szinten gáz volt hogy már idegesített, még skippeléssel is. Most komolyan arról szólt az egész 95%-ban, hogy Xq könyveit ellopták -> igazából Xq volt, mert: -> Xq nem tud aláírást írni -> túl sok könyvet kéne aláírni -> "hallod amúgy használhatnánk pecsétet is" :W Kicsit olyan érzésem volt, mintha az összes szereplő karakter egy óvoda speciális nevelési igényű csoportjába kerültek volna vissza. Albedo volt az egyedüli, aki kisiskolás szintjén volt, de így is elképesztő a kontraszt a fantasztikus decemberi eventjéhez képest, ahol 5Head módon játszott ki mindenkit :W Mivel nem értem a végére, ezért nem tudom milyen lesz, de annyira nem érdekel, hogyha nem járna érte primo meg sem csinálnám. A kisebb sztorik már jobbak voltak egy fokkal, de azok is ilyen óvodás szinten vannak kb.

    Gameplay szempontjából: theater mechanicus-t és a duel részét vártam a legjobban, előbbi egy fos, utóbbi pedig nagyon fasza... lenne, ha nem ilyen kevés erőforrást fordítottak volna rá. Valljuk be, sokkal érdekesebbre meg lehetett volna ezt csinálni. Nem panaszkodok túlságosan, mert élveztem, de elég csak megállni a szigeten és körbenézni, hogy lásd mennyire elhanyagolt ez az egész:

    Kicsit olyan érzésem van néha, hogy direkt akarnak kicseszni azokkal akik tényleges harci tartalmakat akarnak a játékba...

    Meglepő módon a virágos és a fotózós is oké volt, pedig teljesen érdektelennek tartottam őket. Előbbinél kicsit jobban örültem volna, ha kicsit több ideig marad elrejtve a segítség, de úgysem olvastam el egyszer sem, úgyhogy igazából tök mind1. Utóbbi azért tetszett valamennyire, mert ki kellett mozdulni az open worldbe keresgélni. De semmi extra egyébként, neutrális a véleményem róluk. Nem volt szar, így jellemezném talán :U

    Összefoglalás: Nagyon gáz volt ez most, gázabb mint bármi amit eddig kiadtak. Esküszöm az egyedüli ok, amiért nem töröltem mérgemben a játékot az a Chasm. 4/10 értékelést adok rá, amiből 2 pont a duel, 1 pont a virág+fotó és 1 pont Itto angol szinkronszínésze :DDD Ha maga a quest béna is volt, de legalább a voice acting el volt találva. -2 az elcseszett theatre mechanicusra és -4 az idegesítő, idegörlő questekre.

    Miután jól felhúztam magam az eventtel, elkezdtem a Chasm küldiket, felfedezgettem közben, úgy beszippantott, hogy este 7-től hajnali 4-ig toltam, nem bírtam betartani a korábban felállított saját szabályomat (hogy mindig csak egy kicsit csinálok belőle). Jók a questek, maga a terület is fantasztikus. Még nem tudtam eldönteni, hogy jobban tetszik-e mint Enkanomiya, de nagyon közel van.

    Ui. bocsi a rohadt hosszú kommentért főleg a képekkel, de most ez így kijött belőlem :D

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák