Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Navia kit. Pofon egyszerű szerencsére, könnyen összefoglalható. Valszeg hypercarry lesz, tippre kb Raiden szintű field time-mal.

    E: Shotgun. A felszedett crystal shard-ok adnak töltényeket, max 6-ot, melyeket lövéskor elhasznál és növelik a lövedékek számát, valamint a sebzést. A Hold E beporszívozza a környező shardokat. 9 mp CD, 2 charge. A 2 charge miatt a rotációt a 2 lövés két részre osztja majd gondolom.
    Q:
    - Ágyúzás, mikoéhoz hasonló targetinggel, a játékos adott környezetén belül. 2,4 mp-enként minden ágyútalálat ad egy sörétet.
    - Ad 4 mp geo infusiont és azokra +40% dmg-t.

    Minden Pyro/Electro/Cryo/Hydro csapattárs ad 20% ATK-t.

    - Furina jó választásnak tűnik mellé, mert a hosszantartó, automatikus hydro app segíti a shard képzést és a sok +atk miatt a dmg bonusz is hasznos. Ellenben navia nem HP scaler, így a még törékenyebbé teszi furi hp drainje, valszeg kelleni fog oda valami shield is és heal-t se tudom hogyan lehetne jól megoldani.
    - Layla is jó opció lehet, a folytonos cryo app és a shield miatt. Sajna ha a shield eltörik oda a cryo app is.
    - Miko jó offenzív opció
    - Raiden is lehet jó lesz mellé, neki is jó az electro app-ja, cserébe ha csak support, akkor a saját sebzése nem sok.
    - XQ, yelan nyilván nem lesz jó mellé.
    - Egy rakat kevésbé jó, de létező off-fields applikátor még szintén működhet.

    Egyelőre ennyit lehet tudni, a többit majd ha véglegesek lesznek a számai, ismerjük az energiaigényét és hogy a geo appja mire elég.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák