Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Shiro #18342 üzenetére

    Gondolkoztam a rotáción.
    Első rotációnál nem lesznek még betárazva sörétek, így azokat ki kell termelni, ami meghosszabbíthatja az első rotációt: Navia Q-val indít, úgy, hogy már van kint egy turret (mondjuk furináé), majd elkezdi a többi karakterrel a setupot, amíg nem termelődik 6 shard. Hold E-vel beszippantja, majd lő, 4 mp NA combo, hE, 4mp NA, rotáció vége. A következő rotációt setuppal kezdjük, majd Navia Q -> E (tap elég, ha már felszedtünk 6 shardot) -> NA -> hE -> NA, rotáció vége.

    Mivel lesz 8 mp NA egy rövid E megszakítással, így (igazad van) Yelan mégis jó opció lesz, miközben ő is buffol. (Jó, xq is jó lehet, mert interrupt rest ad míg navia lövöldözik, de én úgyse fogom használni...)
    Yelan - furina - jean pl szerintem egy jó csapatnak ígérkezik. Vagy mondjuk bennett yelan miko. Talán bennett jean (sunfire) furina sem teljesen hülyeség, mint Navia hyper csapat.
    Geo csapattagra nem biztos, hogy szükség lesz, dendro-t pedig nem nagyon tennék, mert ellophatja a hydro appot a shardok elől, ha a hydro app nem bőséges.

    Így első körben. A profik majd úgyis kitalálnak még egy rakás meta csapatopciót, így ennél többet ezen most nem gondolkoznék. (Nem meta csapatopciókon meg még annyit se.) Csak ez most így eszembe jutott és lelkesedésemben leírtam.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák