Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #3597 üzenetére

    Tegyük hozzá régóta és aktívan játszol is. :P Én megjelenés óta játszom, viszont eleinte csak lassan haladva, első két BP-t kihagytam. Viszont van 2 darab 5 csillagos karakterem (Mona 2x esett, 1 Zhongli), valamint egy fegyver. Igaz, hogy most bő 19k primon ülök 75. pity-vel, tehát még 2-3 karakterre való lapul a zsebemben, és még 4 csillagosból hiányzik Xinyan és Diona is. Engem jobban foglalkoztat Hu Tao, Ayaka, és ki tudja még kik jönnek, mint a fegyverek. Hu Tao miatt gondolkodtam a Staff of Homa-n, viszont majd a 4 csillagos fegyverektől függ nekiugrok-e tényleg.
    Nem mondom hogy rossz ötlet fegyverekre utazni, csak szerintem többségnek fontosabbak a karakterek, és inkább a kedvenc karaktereihez akar jó fegyvert, mint fordítva. Ezen felül a standard banner is dobál fegyvereket, aki nagyon hezitál, az fektesse be abba a primogemeket, ott eshet karakter is és fegyver is. És igen, minden 5 csillagos fegyvert rá rakhatsz valakire, csak sokaknak különböző 4 csillagos a jobb.
    Én díjaznám ha legalább a fegyvereket lehetne cserélni egymás között. Egy Xiao main-nek kiesik a Staff of Homa, én simán oda adnám neki a Primodal ade Winged-Spear-t érte, az se baj ha lvl1-es, amit én adok pedig lvl80. ;] Mihoyo is érzi amúgy a dolgot, mivel már tesztelnek craftolható 5 csillagos fegyvereket.

    wandor0930: Ezért írtam érdemes megnézni milyen 4 csillagosokat dobál a weapon banner, ha ott is van ami tetszik, akkor tényleg érdemes lehet nekiugrani. Jövőbeli Ayaka miatt én pl. akarok egy jó kardot, de kevés relic-em van, abból is kéne pár.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák