Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Sirandrish #3597 üzenetére

    "...így gondoltam egyet és az addig totál hanyagolt Ningguangot elkezdtem felhúzni, és láss csodát..imádom! Teljesen más vele a harc mint az eddig játszott karaktereimmel, és csak most fedeztem fel, holott már hónapok óta megvan.."

    Mihoyo egyre jobb karaktereket készít és még csak most fogunk lassan kikerülni abból a ciklusból ami már a játék megjelenése előtt teszteltek. Ki tudja mit hoz a jövő, Hu Tao is azt mutatja érdekesebb mechanikákkal kísérleteznek. Aztán Inazuma után a következő nagyobb terület a Dendro region lesz, teljesen új karakterekkel, új elementtel. Jövőbeli karakterek ugyanezt válthatják ki belőled mint mostanában Ningguang.

    Minden egyes kihúzott 5 csillagos fegyverrel egy potenciális jövőbeli karaktertől fosztod meg magad, feltéve hogy ingyen/kis költéssel játszol. Mindezt úgy hogy tényleg semmi szükség az 5 csillagos fegyverekre mert minden tartalom a játékban könnyen megcsinálható nélkülük (+ jönni fognak majd 5 csillagos kraftolható fegyverek is). Arról nem is beszélve hogy a legtöbb 5 csillagos fegyver csak refinement-tel lesz jelentősen erősebb, mint a 4 csillagosok (ningguang esetén ki van számolva, full ulti kombó 186000 dmg R1 Solar Pearl-el, 205000 dmg R1 Skyward Atlas-szal és ekörül vannak a többi 5 csillagosok is. Ez egyáltalán nem akkora növekedés amire megéri eldobni 10k primogemet). Abba meg hadd ne menjek bele mennyire rohadt drága az 5* fegyvereket R1 fölé húzni.. És akkor említésre sem kerültek még a potenciális jövőbeli skinek vagy akár Delusion-ök amik rá raknak pár lapáttal arra, hogy miért kéne gyűjtögetni a primot. :DDD

    Rohadt drága magyar tárcával ebben a játékban minden, nem kéne elpazarolni olyan dologra szerintem ami jelentősen nem befolyásolja a játékélményt.

    De lebeszélő hadjáratomat itt most befejeztem, leírtam kb az összes kontrát. :DDD Csináljátok amit akartok szabad emberek vagytok :R

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák