Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #3722 üzenetére

    Azért fontos lenne mérlegeli akkor, hogy milyen pyro kell. Xiangling nagyon jó support, de amúgy ennyi. Tehát vele nem fogsz csapkodni gondolom. Lerakod a macit, az fúj maga elé, ha közelében van ellenfél jó, de ha nincs/kimozdul, akkor useless. A Q-ja viszont jó hosszan pörög, más karakterre váltva is sebzel tovább vele, illetve a pyro elem adott egyéb elemental reaction részére.
    Ezzel szemben Hu Tao bár szintén beválhat supportnak, sőt, ha lejárt az E érdemes is másik karakterre vátlani amíg CD-n van (lehetőleg soft heal legyen, hogy 50% alatt legyen E használat után a HP-ja, de ne haljon meg). Viszont vele biztosabb a sebzés, illetve biztos erősebb is lesz a sebzése. Csak körülményesebb a használata. Igényel healt, és lehetőleg valami pajszot adó karaktert is. (ellenfelek számától függően heal nélkülözhető amúgy, hiszen a Q visszahealel részben)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák