Új hozzászólás Aktív témák

  • mileston3

    csendes tag

    Sziasztok! Nem tudom melyik témához illene a legjobban a kérdésem, a Google fiók kifejezésre sem dobott ki a kereső értékelhető topicot, úgyhogy beírom ide a problémám, hátha valaki tud megoldást javasolni.
    A lényeg hogy van egy Google-fiók, ami zárolva lett állítólagosan erőszakos vagy kifogásolható tartalom lementése miatt. Valóban lettek olyan dolgok lementve (cikkek) amikben ilyen tartalom volt, viszont azt nyilván nem olyan szándékkal mentették le, hogy lehessen rajta szörnyülködni valami fészbukos csoportban, hanem későbbi elolvasás céljából.
    Ahelyett hogy a kérdéses dolgokat törölték volna, letiltották a fiókot, ezáltal minden hozzáférést a Gmailhez, a Drive-hoz és mindenhez, ami a Google-fiókhoz kapcsolódik (egy Hotmaillel összekapcsolás is).
    Azt szeretném elérni, hogy visszakapjuk a fiókot, mert rengeteg dolog van, ami viszont fontos lenne hogy meglegyen és így ehhez sem férünk hozzá. A nevetséges fellebbezéses szarjukkal kitörölhetjük a seggünket, vagy 10-szer küldtük el, nulla válasz 3 hónap alatt.
    Mit lehet tenni, hova lehet írni, kivel lehet felvenni a kapcsolatot, hogy feloldják a tiltást és eltávolítsák a kifogásolt tartalmat? Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni, mert járt hasonló cipőben. Ha nagyon off, a válaszokkal kereshettek privát üzenet formájában is.
    Sziasztok!!!

Új hozzászólás Aktív témák