Új hozzászólás Aktív témák

  • tata93

    tag

    Sziasztok!
    Elrendezési tanácsra van szükségem. Van egy 270x355 centiméteres szobám. Egy egyszerű, 5 hangszórós, 1 szubládás szettem van itthon. Nem túl nagy eresztés, de egyelőre nekem ez is megfelel. Nincs is igazából center hangfal, meg hátsó hangfal, meg oldalsó hangfal, meg ilyenek, mindegyik hangfal totál ugyanúgy néz ki.
    (De a teljes átláthatóság kedvéért leírom, hogy ez egy Watson AS5451 hangfalszett)
    Ide feltöltöttem egy képet, hogy hogyan néz ki felülnézetből a szobám.
    http://kepfeltoltes.hu/view/150721/szoba_alaprajz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ha megnézitek a képet, akkor jól lehet látni, hogy a TV-re (számítógépre) szeretném rákötni a hangfalszettet, ugyanis az ágyból szoktam nézni a TV-n keresztül a filmeket, sorozatokat. (Be is jelöltem, hogy merre néz a TV, és hol fekszem [fekete szaggatott vonal]). A kérdés már csak az, hogy hova lehetne elhelyezni az összes komponensét ennek a hangfalszettnek, hogy "jó" hangzása legyen ebben az apró szobában?
    A mélynyomót az asztal alá tenném (a számítógép mellé), és innen már meg is akadtam. Ugye elvileg a center hangfalat a TV alá kellene közvetlenül betenni, hogy megfelelő hangzást biztosítson, de ebben az esetben nincs center hangfal, és nincs is hely számára, mivel a TV az asztalon van elhelyezve. Az oldalsó hangfalakat sem tudom, hogy hova lehetne tenni. Semmi nincs kőbe vésve (csupán a szoba elrendezése), így akár a falra is, az éjjeli szekrényre is, vagy a lengőpolcra is feltehető a hangfal.
    A kérdés tehát adott. Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat! :) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák