Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Quetz #35018 üzenetére

    A hanghullám az üveggyapoton így is keresztülmegy meg a visszavert is. A légrés szükségességét nem értem. Az egész szoba egy nagy légrés :P
    Légréssel talán akkor lehet érdemes játszani ha egy konkrét frekit akarsz csillapítani és esetleg azt akarod hogy a visszavert hullám más vagy épp ugyanazon része menjen keresztül másodjára is a csillapító anyagon (de ez csak egy tipp, mert tényleg nem tudok jelenleg mást elképzelni, kitalálni, a légrésedre).
    De a képzelőerődre bízom, hogy akkor pl a keretre előre is meg hátra is dróthálót rögzítesz (az benttartja a keretben az üveggyapotot) és mindkét oldalról borítod az F5-ös finomszűrővel és olyan távolságra lógatod a faltól amennyire akarod.

    Az egy dolog hogy te mennyire vitatod vagy sem a kiporzást meg annak egészségkárosító hatását. De akit ez tartana vissza, annak próbáltam adni egy ötletet, amit persze nem muszály megfogadni.
    Lehet kérni tippet a szabótól is, mindenfajta ragasztós fátyolról meg hasonló dolgokról (amúgy olyat még soha nem láttam, fogalmam sincs mi az a vertex, meg mit tud, meg milyen a szerkezete ...stb).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák