Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    válasz Beni2360 #42019 üzenetére

    A 6 hónapra a szabad időt kell számítani, nem reggeltől estig. Végülis a precízebb az lenne, ha munkaórát számolnék, de fogalmam sincs. :) Amikor kedvem volt és ameddig , akkor készítgettem, és 6 hónap telt el, mire befejeztem a hangfalakon a munkállatokat.

    "tudtál volna egy komolyabb hangfalat venni"

    de nem olyat, mint ami ilyen brutálisan csillapított, mint ez. Ezekben a hangfalakban nemigazán van semmi felesleges rezonancia a dobozfalakban, nagyon csillapított, a hang feszes, megfogott, tiszta, a mélyek is szépek. Ez nekem így nagyon tetszik. :)

    A Wharfedale valdus 400-ról vélemények régebbről, és ezek még a gagyi reflexes hangról: :D

    "1.A Valdus 400-asok éles, tranziens csúcsokkal és szilárd, alacsonyvégű ütéssel rendelkeznek. Nehéz olyan hangszórókat találni, amelyek jól működnek mind a házimozi, mind a sztereó módban, de a Valdus 400-asok látványos munkát végeznek, és könnyedén csinálják!

    2.Meleg hang, jó basszus alacsony hangerővel.

    3.Kivételesen jó basszus, még nagyon alacsony térfogatban. Elektromos zenei típusokkal ragyogó hangokat hall. A rock és az élő felvételek is nagyon jóak.

    4.Tiszta, éles hang.

    5.Sok basszus és a magassugárzó elképesztő. Ezt a párat elérhető áron lehet elérni a neten.

    6.Ár; világos, részletes hangzás a házimozira vagy a modern zenei hangokra ...

    7.kiváló puncsos, hangos, basszus; szép treble

    8.gazdag hangzású és megérte a pénzt, amit nekem fizettem

    9.A 400-as hangzás, és remekül néz ki, még mindig nem tudom elképzelni az ilyen finom hangszóróért fizetett árat.

    10.Jó puncsos basszus, nagyon hangos, nagyon magas, bonyolult, hatalmasnak tűnik.

    11.VALDUS 400 Az egyik legjobb hangszóró wharfedale valaha készült. Különböző jó neveket próbáltam ki, de a Valdus 400 teljesítménye nagyon megkülönböztető volt. A Hi-tól a Med-ig az Alacsonyig, csak használj egy jó erősítőt, mint például Onkyo ... 14 év szolgálat és még mindig rúgás!

    12.Kiváló basszus, nagyon hangos, jó építés

    13.Kiváló hang az árért! jó basszus, (bár szüksége lesz egy mélynyomó dobozra), nagy magasságok és középen. Szinte éjszaka nyomom őket, és nem panaszkodok.

    14.jó konstrukció, jó basszus, szép magassugárzó és a középső rendben van
    ...

    15.Ár, magas minőségű reprodukció

    16.Hangos, nagyon rockos, nagy rock, techno, tánc, stb. Jól működött a házimozival (robbantó autó futás filmek).

    17.Mély basszus és tiszta mids középen

    18.Az Xcellent magasan gazdag basszus

    19.Jó magas és basszus

    20.Nagy hang hihetetlen áron!

    21.Nagy hang, Kiváló magas és mély.

    22.Nagyszerű ár egy hangszórónak, ami nagyszerű hangzás! Ha magas hangminőséget vársz, akkor fizetni kell a magas árat. Ha kiváló előadóművészt szeretne, aki a HT (frontok) és a zenék számára megfizethető árat követel, akkor ez az. A szomszédom hangos anya, és a 400-as évek teljesítménye mély benyomást tett. Ez a hangszóró itt elég tisztességes értékelést kap, és most én is hívő vagyok! Fordulj fel és menj. Valódi hangokat terveznek. Igen, lehet, hogy (most) alkudozásra kerülnek, és meghaladják az Ön elvárásait!

    23.24.Real Tight Bass, Kiváló csúcsok

    25.Méreteik miatt ezek a hangsugárzók kiváló frekvencia-választ adnak. Ha egy jó házimozi-vevőkészülékkel, egy süllyedő középcsatornával és egy pár körrel kombinálva, akkor csodálkozni fogsz!

    26.Kiváló háromirányú hangszóró, amely megtartja a sajátját, amikor a pedált a "fém"

    27.Épp most vettem fel egy pár ilyen drágaköveket kb. 100 dollárért egy darab a ubid.com-on ... átkozott, mi az üzlet! Fantasztikusan hangzik! Nagy hangzású hangzású, jó midi és basszus.

    28.Nemrég vásárolt egy párat, és összekapcsolta őket az Onkyo 656 + Onkyo DV-S717 készülékemmel. Nagy hang - nagyon 'nagy' és gazdag.
    Egy javaslat, amit találtam, egy halom különbséget jelentett, hogy tisztességes hangszóró kábelt vásároljon. Ezek a hangszórók sok energiát égetnek.

    29.Vettem ezeket a pár hangszórókat a Ubidnél, több mint 200 dollárért, és átsétáltam az ujjaimmal, remélve, hogy ezek a hangszórók olyan jóak voltak, mint amilyet itt olvashattok a véleményekben. Azt hittem, nagy hibát követek el, ha véletlenül egy brit terméket kapok, amikor az amerikai hangszórók a legjobbak. Nos, a hangszórók kiderült, hogy hihetetlenek az értékükért. Nem tudom abbahagyni a kompaktlemezek hallgatását, nem hagyhatom abba a filmeket. HK AVR-75-t használok a hangsugárzók tápellátásához, ami szintén gyönyörű vevő. Igaz, nem sok a hangszínház, de ezek a hangszórók olyan jóak, mint a többi márkás hangszóró az USA-ban, talán még jobb, amikor az érték. Menj el őket Ubidbe, nem fogod megbánni.

    30.Bontatlan, vadonatúj, soha nem használt!

    2 hangszóró készlet

    150 watt

    ELSŐ 400 $ TESZT! NAGY ÁR!

    A Wharfedale Valdus 400 egy háromirányú mélyhangsugárzó rendszer. Párként eladva, ezek a padlón álló hangsugárzók a Wharfedale kiváló Valdus sorozatából származnak. Nagyon hatékonyak, hangosak és mély hangzásúak, a leginkább hajtott, energikus hangzás a pénzért - a basszus gyors és dinamikus, részletesen tiszta és tiszta.

    31.Gonosz basszus, kiváló középkategóriás ... treble kristálytiszta ...

    32.Brilliáns magassugárzó, szoros alap. Nagyon jó vezetők"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák