Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaded

    senior tag

    válasz KovyBoy #4997 üzenetére

    Faterommal kb 20éve ott veszünk minden hifi/házimozi cuccot. Igaz én most kivételesen nem ott vettem az Onkyot. Eddig nem volt olyan pl hogy ne tudtunk volna alkudni valamennyit az árból. De volt olyan is, hogy 1hónapon keresztül kb 2naponta jártam be egy kábelért, mert elfelejtették megrendelni. Vagy legutóbb a hangfalszett: lebeszéltük, hogy hívnak, ha megjött. Erre én mentem be 2hét után 3s az volt a kérdés hogy "ja, azt te rendelted?".
    Vagy pl most vettem volna Inakustik hdmi kábelt (évek óta volt nekik, onnan vettem legutóbb is). Elmondtam mihez lenne, erre ajánl egy 11.000ft-os QED-et, ami nekem húzós volt, mivel szerintem nem illik a rendszerbe, nem egy kategória. Az inakustikot kukázták, mert sokat vittek belőle vissza. Bár én nem hallottam róla ekkora panasz áradatot.
    Szóval ilyen apró dolgok vannak, de alapjában véve segítőkészek, amit forgalmaznak azt be tudják szerezni ha nem lenne nekik. De pl arra is volt példa hogy 1-2filmet végignéztem ott :D
    Szóval összegészében tudom ajánlani őket, mert értenek ahhoz amit csinálnak és tudnak segíteni is. Csak azért résen kell lenni :)

    Nem tudom pontosan mit keresel, ha nem jönne be az üzlet, tudom ajánlani az AV-Landet is itt Kecskeméten. Ott is rengeteg cucc van, és mostmár elég nagyban tolják ők is (és nem csak Sony cuccok van :D ). Ne ijedj meg egyiktől sem.

    Renault Megane IV Limited

Új hozzászólás Aktív témák