Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    Nos, akkor én nem futok el. Lehet tesztelni!
    Adok 100 ezret erre a célra, és kidobom a teljes rendszerem a kukába, ha vesztek. Tessék tessék!
    Vegyük sorba: szerinted nem számít, hogy 168 kbit vagy flac. Nem számítanak kábelek. Nem számít, hogy van e.biztosíték, vagy sincs. Semmit nem számít, hogy vannak e banándugók, rca dugók , tápkábel direktbe kötve a trafóra, kikerülve a biztosíték foglalatát, kapcsoló léte nemléte sem számít, esetleg idevegyük a hangváltón lévő szar alkatrészeket, hangdobozban a csatlakozásokat, hangváltópanelt, de természertesen tápösvényben sem hisz mindenki..
    A teszt rendszert tesztel, ugyanis ezen hatások összeadódnak! Ez logikus nemde? Ha nincs hatásuk, akkor minek tesztelnénk külön-külön? Együtt sem lesz hatásuk!
    Építsen valaki két egyforma rendszert, azaz egyforma erősítő, hangdoboz, dac, forrás! Mindez új áron nézve együtt 1 millióért. Ez olyan beleférős alap szint, nemde? Usb dac legyen, rca-s kimenettel, lehet integrált sztereo erősítő, forrásnak egy projet 100-ért, hangdoboz lehet 3 utas akár, de egyszerű Canton a vintage korból, erősítő Cambridge, dac pl topping.... Azért így, mert az usb kábel se számít ugyebár! Az egyik rendszert én készítem elő, megcsinálom a nemszámít változtatásokat, kell rá egy-két hét, ugyebár, aztán ezt be kell járatni, a masik rendszer full gyári legyen, alap kábelek, pl Hama rca, nyomtató kábel usb-hez, gyári tápkábel, hf kábel is jó az MM-ből....s természetesen, ha nem számít, akkor a bejáratás se fontos, az se kell. S mehet a tesztelés, egyiken flac ( nem mp3-ból gyártott), a másikon mehet mp3, a flacból tömörített. Ja, a fázishelyesség...baszki, a felét kihagyom a sok felesleges sz.rnak :DDD
    Előtte egyeztetünk, hogy a másik szerint mi számít és mi nem, nehogy félre értés legyen!
    A változtatasokat meg egyenként vaktesztelni akaróknak meg annyit, hogy a dedóban lehet ilyen baromságokat emlegetni, ha felnőttest akartok jatszani, hát hajrá! Okosnak lenni akartok, meg hifistákat égetni, pöcsméregetés, meg f.szverés? Hajrá!
    Áll a radikális vérhifista ajánlata bárki számára, lehet rendszert vaktesztelni rajtam! 100 ezer + vesztés után blútuszos dsp-s teszkós 5.1 -re cserélem a rendszerem.
    Ez bárkinek szól, aki a dedóban él és egy-egy változtatást akar meghallgatni komplex rendszerépítés végeredményei helyett!
    Köszi a figyelmet, további szépeket mindenkinek! :R

Új hozzászólás Aktív témák