Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz perempe #35340 üzenetére

    "...a tervezőjük, Wayne Parham szerint ezek az első jól megtervezett tölcséres hangfalak."
    "...fórumon a Goodmans tulaj írta, hogy aki hallotta az ő hangfalát, nem akar hagyományos hifi cuccot hallgatni többet."

    Amellett, hogy persze megmosolyogtatott, furcsa is volt számomra ez a két mondatod, mert te vagy annyira tapasztalt hifista, hogy tudnod kell, hogy ilyen mondatokat nem írunk-mondunk "komolyból", legfeljebb "játszásiból", paródiából. Ilyen mondatokat legfeljebb csak kereskedőknek, fejlesztőknek-gyártóknak, marketingeseknek "szabad" mondaniuk, de azok szájából hallva is egyetlen dolgunk van, elnézően megmosolyogni az ilyen szövegeket.

    (#35331) blattida Kérdés, hogy honnan számítjuk a "jól szól" kategóriáját, mert bizony, egy bizonyos szint felett sajnos nem működik a dolog az általad felsorolt feltételek nélkül, amelyek szükséges, de természetesen nem elégséges feltételek. Mármint a szükséges feltételek alatt persze a felsorolásod műszaki részét értem ("sokkilences" tisztaság, "neodímium" mágnes, "kevlár" membrán és hasonlók...), nem a kézzel szerelést vagy kobemarha és varánuszgyík bőréből lemezelt fejpántot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák