Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bajnokpityu #38983 üzenetére

    (#38443) kammerer (Gyurczynak):
    "Nem kell persze eleve megijedni vagy a Quadral-t eleve elparentálni, hiszen sarkítva, árnyalatlanul vagyunk kénytelenek beszélni bonyolult, sokparaméteres témáról. A különféle Vulkan-ok egyébként (mint ahogy te is tudod, nem azért mondom) általában a Quadral jobban sikerült dobozai közé tartoztak, és egyébként is abba az emlegetett kategóriába "sorolandók", ahol a magas minőség már nagymértékben elnyomja a "quadralságot". Én is sokszor hallgattam már szivesen Vulkan-t - vagy akár más Quadral hangdobozokat."
    (#38448) kammerer (Gyurczynak)
    "Hasonlat: Ha Coelho-ról írjuk, hogy miért rossz, az természetesen közel sem ugyanaz a koordinátarendszer, mintha a Romana Regényfüzetekről írjuk hogy miért rossz. A Quadral az már egy szint, bevett, érdemeket szerzett hifi-audiofil márka, annak kritizálása a Coelho szintje, a művészet szintje, a hifi-audiofilia szintje, míg a Romana Regényfüzetek szintjén más "márkák" vannak, modjuk a SAL és hasonlók. Tehát Quadral-t azért a megfelelő tisztelet és elismerés mellett kritizálja a hifista-audiofil, és aki hallgatja okkal hallgatja, mint ahogy a Coelho-t is olvassuk, mert arra való, az a szint - bármely hibája mellett is."

    (#38989) Ed Parker "...ez kisebb mint az Eyjafjallajökull?" Kisebb, de annyiban hasonlítanak, hogy ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja... :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák