Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Kékes525 #65540 üzenetére

    Szia.

    Sajnos alaplapokat nem szoktak audio szempontból tesztelni, így elég lutri, hogy mit veszel, majd vásárlás után kiderül. Azt esetleg érdemes, hogy van-e az alaplapon DAC-okhoz való elvileg stabil, zajszűrt USB port. Gigabyte esetén USB DAC-Up-nak nevezik, MSI-nek is van hasonló a USB Audio Power marketing fantázianéven, a többi gyártót nem tudom. Nyilván csodát ezektől sem szabad várni.

    (#65542) Thiband: Egy kisméretű hangdoboznak nyilván megvannak a korlátai, főként ebben az árkategóriában, főleg a mély tartományban, illetve az egész hangkép testessége, hangszerek méretei, dinamika arányaiban. Ezekben mindenképp kell kompromisszumot kötni, illetve nyilván hangerőben is, de cserébe általában szép, pontos hangot kap az ember. Amit linkeltél, annak sincs nagyobb hangdoboza. 20 négyzetméterre szerintem legoptimálisabb egy kisebb álló hangdoboz, így még állványokkal sem kell "kínlódni".

    (#65545) kangze: Inkább DAC-ot vegyél szerintem. USB->S/PDIF konverter akkor éri meg, ha van egy régebbi, de jó DAC-od, amin csak S/PDIF bemenet van, vagy elavult az USB vevője.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák