Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz Tristis #7514 üzenetére

    No igen, amikor először lefeküdtem sziesztázni és hallgatni a zenét a wharfedale elé, majdnem sírvafakadtam a gyönyörtől (carigans 1-2 lágy-meleg akusztikus dalát, ami szerintem nagyon fekszik ennek a hangfalnak), pedig biztos vagyok benne, hogy messze nem a hangminőség csúcsa. ezért is félek meghallgatni valami sokkal jobbat :)

    Ebit: ezzel teljes mértékben egyetértek. Egyébként mostanság jöttem rá, hogy hogyan ne vigyem magam teljes anyagi csődbe: mivel rettenetesen maximalista vagyok, iszoyatosan sok pénzt el tudok költeni a cuccaim fejlesztésére (hifi, gitár, autó, autóhifi, számítógép, lakás, stb). Viszont az utóbbi időben annyi szálon folyt a költekezés, hogy muszáj volt ezzel valamit kezdenem. És rájöttem, hogy az elmebeteg maximalizmusomat ki tudom élni azzal, hogy inkább egy bizonyos (a tervezettnél jóval kisebb) anyagi keretből a maximálisat hozom ki ügyeskedéssel. Még jobb élmény is, hogy pár olcsó megoldással mennyit javjtottam azon, amim van. Jobban is fogok hozzá kötődni, és nehezebben válok meg tőle, így még olcsóbban megúszom :)
    A Wharfedalejeimet is szeretem, így lehet én is megpróbálkozom a kábelekkel, a homokkal, és egy normálisabb elrendezéssel (úgyis bútorcsere lesz). Csak fejeződne már be a lakásfelújítás, mert már nagyon hiányoznak, a barátnőmnél lévő PCs 2.1 rendszert egyre nagyobb büntetésnek érzem :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák