Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz krichd1 #86660 üzenetére

    "Komolyra fordítva a szót, ez még tényleg meglep "régi motorosokat", hogy kinyitott ajtó/ablak/szekrényajtó, vitrines bizbasz erősen befolyásolja az akusztikát?"

    Mivel nekem címezted gondolom nekem is szólt a kérdés. Én egyáltalán nem tartom magam "régi motorosnak". Pár héttel ezelőttig soha egyetlen zenehallgató szobámat sem mértem még be mikrofonnal. Mióta ezt megtettem, ezt tartom a 9 évnyi "hifis pályafutásom" legnagyobb hibájának. Ha korábban megtettem volna ezt a lépést, akkor sok butaságtól megkíméltem volna magam, és nagyobb élvezettel hallgattam volna zenét.

    A mérést azért raktam be, mert igen, engem meglepett, hogy 5dB kiemelést okoz egy nyitott ajtó. Másoknak is hasznos lehet okulásképp akik nem "régi motorosok". Amúgy AVX-en "nagyon régi motorosok" röhögtek ki miután azt merészeltem állítani kb 1 vagy 2 évvel ezelőtt, hogy egy megtömött ruhaszárító nagyobb változást okoz a hangban mint valami egyéb változtatás a rendszeren amit most nem írok le, mert nem akarok flamewart. Akkor ki az akinek a szavára lehet adni?

    Ennyire haszontalannak érezted a topik szempontjából az előző posztomat?

Új hozzászólás Aktív témák