Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgé100

    őstag

    válasz vicze #107099 üzenetére

    Akkor 4800mq lesz, sima cserére kell számítani vagy valami másra is oda kell figyelni? Maga művelet nem hiszem max egy pár lépéssel tart tovább, mint egy újra pasztázás.

    Touchpaddal pedig már egy napja szórakozok, a jobb fizikai gombot nem bírom működésre bírni, minden más pl középső gomb + trackpoint ok, 2-3-4 ujjas műveletek ok, zoom-in és out ok, görgetés ok.

    Kinézetre Synaptics, de próbaképp próbáltam Alps drivert is, hátha átvertek, viszont a telepítő azonnal elszáll hibával. 2x is szétszedtem és ellenőriztem, hogy nem-e a kábelt dugtam be rosszul, de ránézésre minden a helyén. A fizikai jobb gombnak elvileg mennie kellene mindenféle driver nélkül is alapból, nem? Driver nélkül csak tapipad megy és a bal gomb, semmi más extra, próbáltam a bal-jobb gomb cserét is, sikertelenül.

    Amit eddig próbáltam: próbáltam letiltani a win update-et, kicsomagoltam a telepítőfájlt majd módosítottam a SynPD.inf fájlt (LEN200E->LEN0036), kikapcsoltam a driver signature-t, telepítés+újraindítás, így megkaptam az Ultranav-os beállításokat Egérbeállításoknál + a fentebb felsorolt dolgokat.

    jbg206ww-s telepítővel próbáltam, Eszközkezelőben 19.0.14.3-as drivert látok

    [ Szerkesztve ]

    "-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Új hozzászólás Aktív témák