Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz ricsip #119945 üzenetére

    T490 6 különböző panel lett szerelve ebből 4db FHD. A touch könnyen beazonosítható.
    A 250nit-es nem csak gyengébb fényerővel, de hulladék színtérrel is rendelkezik, a 45% NTSC szerintem nem a használható kategória.
    A 400nit-ből vannak a Low power és van a Privacy Guard. A PG-t ne vegye senki Lenovonál értelmetlen, egy 3M 100x jobb (főleg egy Gold), a +fényerő a PG bekapcsolásánál jön csak, és amúgy ilyen ~300nit.
    Az LP-k 72%-os NTSC-vel rendelkeznek, a 400nit mellett, ezenfelül, attól függően, hogy melyik gyártót fogja ki az ember, elég erős lehet a difi a kalibrálásban, LG-k túlszaturáltak nagyon vivi-dek és szerintem jóval erősebb az utánahúzásuk, mint a a BOE-nek és a Inno-nak. Inno a legjobb szerintem bár kicsit sárgás, a LG inkább kék felé húz, BOE a kettő között van kicsi sárga felé, de szerintem annak a színtere nekem nem tetszik.
    Az LP úgy valósul meg, hogy a panel G2G reakció ideje drasztikusan lassabb, ez erősen látható mindennél, ami 30fps-nél gyorsabb, de még videónál is látszik a maszatolás néha (megjegyzem ez hidegben rátesz egy lapáttal, mint minden LCD, de ezeknél nagyon zavaró tud lenni már).
    Szóval az LP nem csak 400nit-et jelent.

Új hozzászólás Aktív témák