Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz audi100td #19472 üzenetére

    Na, akkor nem panaszkodom, meg siránkozom.

    Csak egy tipp: nem lehetséges, hogy az Intel c-state disabled állapotban van a BIOS-ban? Az okozhat jelentős akkuidő csökkenést. Tudom, mert az SL300-nál én is megjártam már ezzel. Valami BIOS frissítés kikapcsolta. Csak azért tudtam, hogy létezik, mert korábban már magam is kikapcsoltam. Annak oka, hogy kikapcsoltam az általa keltett magas frekvenciás sípolás volt. Egyébként az új gépben is sípol az i5, főleg most, hogy SSD van benne, most már minden neszt meghallok este. De ez azért tolerálható.

    Amúgy az SSD disznó gyorssá tette a gépet. Korábban sose használtam a sleepet, így viszont nagy királyság. Csak lecsukom a fedelet, és 1 másodperccel később már sleepben is van. Ha kinyitom akkor meg 2 sec alatt magához tér. Így már tényleg van értelme ennek az üzemmódnak.

    kraftxld: Nagyon jók a képek. Gyönyörű a táj! Ezt magyarázom az asszonynak, hogy Új-Zéland nem csak egyszerűen egy másik ország, hanem egy teljesen más környezet, valahogy természetközelibbnek tűnik az egész. Nem egy betondzsungel, mint BP, ahol most lakunk. És ezen az se változtatna, ha mondjuk Dublinban laknánk. Az ugyanez pepitában.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák