Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz franc0 #32490 üzenetére

    Miben foglaltam állást? :Y 2.okos hsz.ed....abban hogy nem akarok 70k t költeni SSD re? (a saját pénzemből a saját leendő gépembe) tényleg, kövezzetek meg!!

    2. benzin: nagyon off, de csak a rend kedvéért....ha te akarsz nyitni egy benzinkutat a puszta közepén megteheted, ha a kellő zsetont kicsengeted a MOL nak évente (vagy talán meg se teheted mert nem fogja kifizetni a MOL a benzinkutadat, mert azt ők építik cakkli pakkli stbstb.). Ergo veszteséges lesz a kutad mert nem megy a kutya se tankolni....Tsco is megnyitja mert nincs rajta akkora forgalom, hogy nyereséget termeljen, de árukapcsolással megéri.....no mind1,ez egy menedzsment stratégia amit tanultam, nem csak Tsco, hanem nagyon sokan mások is alkalmaznak ilyet, pl motel/szálló/étterem akármi... ha te a Tesconál vagy és a benzinkutakért felelsz és megcáfolod akkor ok (ezért van a tesco kút külön vállalkozásba kiszervezve amúgy)

    GVH megbüntet....de meg ám, ez így működik, még szerencse hogy ott a NAV, aki meg az adócsalókat bünteti és épp ezért nincs is aki adót csal....nem is értem miért van ilyen szarban ez az ország :Y

Új hozzászólás Aktív témák