Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz Pekin #38656 üzenetére

    Gondolom. Értem én, hogy a napster rossz, a sör jó. Azt is értem, hogy a TN sz@r, az affs ips mva, pva, jó! A cégnél dell ips montorok vannak. A pivot klassz, az usb hub remek. A színek is biztos sokkal jobbak, de, de……ez engem sosem izgatott fel túlságosan.
    Nekem 14”-os notebookom van. TN panel gyárilag, fakó színekkel. Nem is gyártották máshogy. Igénytelen vagyok. Valószínűleg nem is lett volna pénzem rá, ha létezne gyári megoldás. Vannak emberek, akik nem tehetősek és 100k-s notebookot vesznek, akár a gyermeküknek, hogy tanulhasson. Meg egyetemisták, akik ennek feléért. Nem tudják mit vesznek, lehet nem is járnak utána, (és még az is meg eshet, hogy soha nem is fog nekik feltűnni). Nem akarok belemagyarázni. Rendkívül tisztelem az itteni szakértelmet, akik szinte mini kutatással jobbat készítenek maguknak, és ezt közzé is teszik. Valamit abszolút elítélem a gyártók és a vevők által közösen generált fogyasztói társadalmat.
    Sajna félő, hogy több év múlva a 6-os nélküli, szigetes billentyűkön, érintve gépelünk, a pár mm vastag forró eszközünkön, fél percig olvasva a 21:6-ra írt mondatokat. És ezért én leszek az igénytelen?

Új hozzászólás Aktív témák