Új hozzászólás Aktív témák

  • sghc_toma

    senior tag

    válasz bwoay #8257 üzenetére

    "A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni"...
    na vegre megtalaltam ezt a kommentet :)
    FreeBSD-n nem tudtam rendesen allitani a trackpoint erzekenyseget, ezert felturtam a netet, es talaltam egy Trackpoint Engineering Specification cimu doksit.. ebben irnak egy press to select nevu funkciorol; mikor olvastam, beugrott, hogy valaki irta, hogy a Dell-ek pockevel lehet klikkelni..
    azt vettem ki a szavaidbol, hogy ThinkPad-en nincs ilyen funkcio, ezert is irom ezt a kommentet (ha esetleg felreertettem, akkor bocs, es nem kell tovabb olvasni :) )
    egy kis hekkeles/kernel forgatas utan sikerult beizzitani a dolgot*, es egesz hasznalhatova lehet tenni, csak sok parametert lehet birizgalni, es nem is mindegyiknel tiszta, hogy pontosan hogyan is kell kihatnia a pocok viselkedesere..
    *sot, olyat is lehet, hogy mozgatod a kurzort, es pl. egy ikon felett hirtelen elengeded, akkor kijeloli azt..

    mas: most emiatt a trackpoint-os dolog miatt visszaolvastam, es lattam, hogy nem reagaltam par kommentre.. bocs mindenkitol, pottyet el voltam havazva.. kicsit megkesve most valaszolok :)

    bwoay (#8241): nem jo muri, mert amikor a t400s-hez kellett nyulnom, tok visszataszito volt, hogy olyan hatalmas, mar-mar tepsi :) ja, es a #8286-ra: kosz :R

    sheratan (#8242): jepp, a nagyobb teljesitmenyu, szarabb minosegu gepeket jobban kapkodjak a nepek.. de fel a fejjel, az enyemet is elvittek, tuti elkel az a d630..

    evone(#8243): nem szeretek tobb gepet hasznalni.. van egy, amin mindenem ott van, nem kell szinkronizalni, stb..

    in asm we trust

Új hozzászólás Aktív témák