Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    Sziasztok!
    Hosszú idő után újra van thinkpadom(x60s volt még fénykorában talán 2008ban.)
    T430s lett most, és hát van egy pár issue, amire tudtok e megoldást?!

    1.Van egy msata port, amibe tennék egy ssd-t, de 2101 hibával kidobja:
    Error 2101 Detection error on HDD2 (mini sata). Erre van konkrét megoldás?
    Kóboráramokról olvastam, meg hogy ki kell csavarozni a bill-t, meg biosupdate ugye(bár elég friss van), de annyira még nem ástam bele magam, rendeltem egy msata-sata átalakítót, de nem ez a hosszútávú megoldás...

    2.Van egy szoftveres probléma, a wifit ledobálja, és ilyenkor megjelenik egy ablak. Aztán automatán visszacsatlakozik, nemtudom miért csinálja(valamit az airplane móddal babrál, de ahányszor kikapcsolom az airplane módot, mindig visszajön egy rövid idő után). Látszólag random időközönként dobja. Lenovo update software-el rátettem minden szükségeset, nyilván ezek közül vágja ki valamelyik a hisztit.

    3.Mégegy hardveres kérdés lenne: T420s-be való akkuval vettem, ami annyit tesz, hogy nem tudja tölteni, és bootnál ki is valami ilyesmit:
    The battery installed is not supported by this system and will not charge. Please replace the battery with the correct lenovo battery for this system
    Megtaláltam az EC mod-ot, de még nem látom át, ebben van valakinek tapasztalta, hogy az akkut tudjam használni ezzel a készülékkel?

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák